Podden

Podden

Välkommen till Sprida Menings Podd med arkiv. Här finns programmen samlade från det sista till det första. Det är bara att klicka och lyssna. 

SPRIDA MENING MAJ-podden

En ny gäst leder podden denna gång tillsammans med Hans Lundquist, nämligen Catharina "katten"  Fröjd. Det blir både kortar eoch längre texter samt lite musik. Håll till godo!

SPRIDA MENING Vårpodd

I denna vårpodd är det Martin Rössel och Hans Lundquist som håller i läsandet av texter. Och många fina berättelser och dikter är det från hela Sverige!

SPRIDA MENING Januari 

Året 2022 inleds med denna Januari-podd ledd som
vanligt av våra eminenta röster Boel Karlin och Hans Lundquist. Det blir både texter och musik, till och med en blues - så håll till godo!

SPRIDA MENINGS JULPODD med Kent Sidvall. 

Till årets sista podd tar vi hjälp av vår stjärna och medarbetare Kent Sidvall, som här både läser texter och bistår Hans Lundquist som poddledare.
Vi önskar alla lyssnare och text-medarbetare en
riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2022!

SPRIDA MENING Special med Louise Edlind Friberg 

Louise, som vi alla minns som Malin i Saltkråkan hälsar på Sprida Menings podd. Vi pratar om Saltkråkan och vad som hände sedan dess, kontakten med Astrid Lindgren, scenskolan, filmroller och hennes relation med Steve McQueen. Louise läser också både dikter och brev som inspirerar.

SPRIDA MENING nummer 2 

Med Boel Karlin, Hans Lundquist, Martin Rössel och Kent Sidvall. Månadens låt och många av de nya fina texterna som skickats in till oss!

SPRIDA MENING nummer 1 

Med Boel Karlin, Hans Lundquist, Carl Johan de Geer och Kent Sidvall. Producerat av Martin Rössel.