distans

RADIOPODD MED ÄLDRES TEXTER & 

BERÄTTELSER FRÅN HELA SVERIGE

Sprida Mening i Covid 19 tider

Covid 19 har förändrat det mesta i hela världen men även här i Sverige. Tillhör man en riskgrupp, som många av er
vi vänder oss till gör, ska man naturligtvis vara extra försiktig, Och har man kontakt med personer i riskgrupper, jobbar som personal eller är anhörig är det ju minst lika viktigt.


Vi hade från början, alltså från förra året 2019 i April, tänkt vara ute och träffa människor aktivt i hela Sverige, och vi hann börja med det under hösten. Men det ser förstås helt annorlunda ut nu efter att Coronaviruset har kommit.

Att ses, prata, kanske sjunga lite tillsammans och lyssna på varann är oerhört värdefullt, och vi glädjer oss åt att se att
man nu hittat sätt att komma runt de hårda besöksregler som FHM satte i Mars, så att man få någon slags kontakt med anhöriga på äldreboenden med mera.

Men vi på Sprida Mening har än så länge bara lagt om rodret en aning, vi lägger i princip allt fokus på vår närvaro på internet nu, och det är här på vår hemsida som ni kan inspireras, läsa, lyssna på sånger och skicka in era texter.


Sprida Mening på distans fungerar alldeles utmärkt, och vår podd med det första programmet kommer i November vilket vi ser fram emot med glädje och förväntan!


Ta hand om er så länge så hörs vi snart igen!