Covid 19

Sprida Mening och Covid 19

Sedan Mars förra året har Covid 19 förändrat det mesta i hela världen, och även här i Sverige. Tillhör man en riskgrupp, som många av er vi vänder oss till gör, ska man naturligtvis vara extra försiktig, Och har man kontakt med personer i riskgrupper, jobbar som personal eller är anhörig är det ju minst lika viktigt. 

Och i Sprida Mening följer vi självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer noga.


Vi hade från början  tänkt vara ute och träffa människor aktivt i hela Sverige, och vi hann börja med det under hösten 2019. Men det ser förstås helt annorlunda ut nu efter att Coronaviruset har kommit.

Att ses, prata, kanske sjunga lite tillsammans och lyssna på varann är oerhört värdefullt, men som det ser ut nu måste vi fortsätta att vara försiktiga. Vi har istället än så länge förstärkt vår närvaro på internet, och det är här på vår hemsida som ni kan inspireras, läsa, lyssna på sånger och skicka in era texter.


Nu när vaccinationerna kommit igång anar vi ju alla ett ljus i slutet av den mörka tunneln, så vi ser fram emot att förhoppningsvis under hösten 2021 kunna träffa er igen. Men innan vi är helt säkra fortsätter vi vår verksamhet här på nätet.


Sprida Mening på distans fungerar ju också mycket fint, och vårt första podd-program finns nu sedan december att lyssna på  både här på hemsidan samt hos iTunes.


Var försiktiga om varann och ta hand om er!